Kontakta oss

Det finns många sätt att ta kontakt med oss. Välj det som är smidigast för dig.

Beställning

Om du redan vet vad du behöver kan du enkelt göra en beställning på order@hedmansplat.se. Beskriv vad du behöver så tydligt du kan med detaljer, mått och bilder. Glöm inte dina kontaktuppgifter! Vi skickar fakturan med epost - enkelt och miljövänligt!

Frågor och funderingar

Har du en fråga eller fundering som du vill bolla med oss? Skicka den till info@hedmansplat.se, så svarar vi så snabbt vi kan. Ju mer information du bifogar, desto snabbare kan du få ett svar.

Ring oss

Växel: 026-25 51 04 (butik och kontor)
Mats Hedman: 070-394 82 06

Besök oss

Stallgatan 6, 811 40 Sandviken

Nya dataskyddsförordningen GDPR

Lagen som träder i kraft den 25/5 2018 kallas för GDPR, vilket står för General Data Protection Regulation. På svenska kallas den även för dataskyddsförordningen. Med anledning av detta vill vi informera dig som är kund hos oss vad detta innebär. Syftet är att du ska känna dig trygg med hur vi lagrar och använder dina personuppgifter.

I din kontakt med Hedmans Plåt AB lämnar du en viss information till oss. Vi behandlar personuppgifter så som kontaktuppgifter och betaluppgifter i samband med att du handlar i våran butik, beställer en vara eller vill att ett jobb ska utföras av oss. Dina uppgifter kan när det är nödvändigt behöva delas med andra, exempelvis Skattemyndigheten vid ansökan om Rot/Rut eller vid inkassouppdrag. Om du har frågor kring vår integritetspolicy är du välkommen att kontakta oss.